TCM massage therapie

 

 

Thuiskomen in je lijf

TCM massage therapie is een combinatie van oosterse en westerse lichaamsgerichte therapieën die zowel op het fysieke, emotionele en energetische lichaam invloed uitoefent.

Met dit lichaamswerk begeleidt ik jou in het verwerken, doorvoelen en loslaten van stress, blokkades en emoties om zo een diepere connectie met jezelf en je lichaam te ervaren.

Rust in je hoofd, contact met jouw LIJF

 

We hebben in onze westerse wereld het hoofd het aller belangrijkste gemaakt, leren luisteren naar de impulsen van ons lijf wordt ons al jong afgeleerd. Zo zonde! In ons lijf ligt een schat aan wijsheid opgeslagen, wachtend om gezien, gevoeld, erkend en doorleefd te worden.

Lichaamswerk helpt je om uit de drukte van je hoofd te raken en begeleidt je om steeds meer naar de wijsheid van je lijf te leren luisteren. Het nodigt uit om steeds dieper in contact te komen met je gevoelswereld en onverwerkte ervaringen die opgeslagen zitten in het lijf los te laten. Zo ontstaat er steeds meer ruimte om dieper in je lijf te zakken wat weer als voordeel heeft dat “het hoofd” met al zijn stemmetjes minder aanwezig is.

Het ontvangen van lichaamswerk is ook een vorm van preventieve geneeskunde. Het is als een “opfrisbeurt” voor je hele wezen. Het activeert het zelfherstellend vermogen en immuunsysteem van het lichaam. Dit gebeurt niet alleen op fysiek niveau maar ook op emotioneel, psychologisch en spiritueel niveau.

Het op een regelmatige basis ontvangen van lichaamswerk is in mijn beleving  een van  de meest effectieve manieren van genezing en zelfzorg. Ik wil niet zeggen dat het een “wondermiddel” is, maar het helpt om de juiste condities in het lichaam te creëren voor holistische gezondheid, genezing en welzijn.

In the mix

In de loop van de jaren heb ik mij onderstaande technieken eigen gemaakt.
Tijdens een sessie ontstaat er een vloeiende mix van onderstaande vormen.

Deze sessie kan
ondersteuning
bieden bij:

R

Voelen, bevrijden en loslaten van emoties

R

Verbeteren van de relatie met je lichaam

R

Loslaten van diepe spanning

R

reguleren van zenuwstelsel

R

Versterken van je vitaliteit

Maak kennis met een unieke diep ontspannende en bewustmakende sessie

Frequently Asked Questions

Hoe lang duurt de sessie?

De  sessie duurt 90 minuten. 

Moet ik iets meenemen?

Nee hoor, alles is in de ruimte aanwezig

Wat trek ik aan ?

Voor vrouwen is het belangrijk dat ze een broekje aan hebben waar ze zich veilig en prettig in voelen. Ook een sport BH of topje is aan te raden. 

Voor mannen volstaat een boxershort of short.

Is het verstandig te eten voor de sessie?

Zorg dat je twee uur voor de sessies niets meer hebt gegeten