Mijn naam is Vincent (1979) vader, partner, duizendpoot met interesses op diverse vlakken.

Gepassioneerd over bewustzijnsontwikkeling, gezondheid, koken en voeding. Mijn eerste 27 jaar van mijn leven heb ik onbewust doorleefd. Niets menselijks is mij vreemd. Ik heb gestoeid met het leven, gedeald met verslavingen, gevallen en altijd weer opgestaan, door schade en schande steeds wat wijzer geworden.

Ik heb veel mogen ervaren, van diepe verbinding tot diepe eenzaamheid, van een intense spirituele High tot een gevoel van liever dood willen zijn.

Mijn interne drang naar het verbreden en verdiepen van mijn bewustzijn heeft mij doen inzien dat de buitenwereld een projectie is van mijn eigen binnenwereld. Dit bewustzijn legt de verantwoording 100% bij mijzelf. Dat is gaaf! Maar tegelijkertijd ook erg spannend en confronterend.

Ik ben een spiritueel wezen wat leert hoe het is om mens te zijn. Mijn grootste drijfveer in dit leven is te groeien als mens, als ziel, voorbij aan alle overtuiging, conditioneringen en beperkingen. Mijn ware zelf mag volledig tot wasdom komen en het grote geheel dienen.

Een kijkje in mijn leven

De eerste zeventwintig jaar van mijn leven is gegaan met veel vallen en opstaan. Trial and error. Gelukkige periodes afgewisseld met veel depressieve periodes. Onbezonnen geleefd, gefeest, gezopen, drugs gebruikt, gegokt. gedeald met verslavingen.

Rond 2005  heeft er een shift in mijn bewustzijn plaatsgevonden, noem het een spiritueel ontwaken. Tijdens dit proces werden mij de eerste sluiers van de collectieve hypnose zichtbaar. In deze periode is het verbreden en verdiepen van mijn bewustzijn begonnen, mijn innerlijke reis die tot op de dag van vandaag voortduurt.

Ik ging mij verdiepen in “spiritualiteit” en deed de ene na de andere cursus. Hopte van de ene healingsmethode naar de ander. Om mij maar goed te voelen, in bliss te blijven. Mijn drang naar het licht was groot. Een fantastische afleiding om mijn diepgewortelde pijn maar niet te hoeven voelen.

Mijn beeld van de wereld was dusdanig veranderd dat mijn werk mij steeds meer ging tegenstaan. Ik had het gevoel in twee werelden te leven.

Na jaren met plezier gewerkt te hebben voor Holland Casino kwam ik in 2008 met een burn-out thuis te zitten.

Het gevoel in twee verschillende werelden te leven en voor een langere tijd geen voldoening meer in mijn werk beleven hadden hun tol geëist. Er was duidelijk een ommekeer nodig in mijn leven, maar ik was mede door een hoge maandelijkse hypotheek niet in staat deze ommekeer te bewerkstelligen. Daar was uiteindelijk een burn-out voor nodig.

 Het was voor mij tijd om naar binnen te richten en mijzelf beter te leren kennen, mijn pijn onder ogen te komen en mijn lijf de welverdiende rust te schenken. Ik kwam er in die periode achter dat ik een baan wilde waar ik echt voldoening uit kon halen, waar ik betekenis vol kon zijn voor mijn medemens. Maar welke richting? Geen idee!

Op een dag ging ik voor mijn eigen genezingsproces naar een acupuncturist. Toen ik na de behandeling weer buiten op de Amsterdamse grachten stond voelde ik van binnen een innerlijke drang om dit te gaan studeren. Deze drive zorgde ervoor dat ik Traditionale Chinese Geneeskunde ben gaan studeren. Hier kwam ik ook voor het eerst in aanraking met massage en ervaarde ik zelf wat aanraking voor mijn lichaam en geest kon betekenen. Mijn interesse was gewekt en zorgde ervoor dat ik na een basis jaar TCM, Tuina Massage Therapie ben gaan studeren. Sinds 2012 ben ik het vak van massage en TCM therapeut gaan uitoefenen in de praktijk.

Vanuit de stevige basis die de Traditionele Chinese Geneeskunde mij heeft geschonken, ben ik mij verder gaan ontwikkelen in diverse oosterse, westerse en energetische disciplines.

Alle healing, opgedane kennis en ervaring hebben bijgedragen aan mijn groei processen. Deze levenservaringen geef ik nu graag door om andere bij te staan in hun proces.

Ik bewandel het pad van “the wounded Healer” Ik ben mijzelf aan het genezen en kan jou inspireren hetzelfde te doen.

Als je mij goed zou kennen

Dan zou je weten dat ik……

 

  • Vader ben van een prachtige jonge dochter
  • Al 10 jaar ervaring heb als therapeut
  • Het heerlijk vindt om te koken met pure ingrediënten 
  • Elke ochtend kies voor een koude douche om het discomfort op te zoeken
  • Er een tijd was dat ik financieel aan de “grond” gezeten heb
  • Geniet van een dag chillen in de sauna met mijn vriendin
  • In mijn jeugd rebels was en luisterde naar hiphop
  • Droom van wonen op een boerderij aan het water en tegen de bosrand.