TCM energetics bodywork

 

Thuiskomen in je lijf

TCM energetics Bodywork is een combinatie van oosterse en westerse lichaam gerichte therapieën die zowel op het fysieke, emotionele en energetische lichaam invloed uitoefent.

Met dit lichaamswerk begeleidt ik jou in het verwerken, doorvoelen en loslaten van stress, blokkades, emoties en trauma om zo een diepere connectie met jezelf en je lichaam te ervaren.

Rust in je hoofd, contact met jouw LIJF

 

We hebben in onze westerse wereld het hoofd het aller belangrijkste gemaakt, leren luisteren naar de impulsen van ons lijf wordt ons al jong afgeleerd. Zo zonde! In ons lijf ligt een schat aan wijsheid opgeslagen, wachtend om gezien, gevoeld, erkend en doorleefd te worden.

Lichaamswerk helpt je om uit de drukte van je hoofd te raken en begeleidt je om steeds meer naar de wijsheid van je lijf te leren luisteren. Het nodigt uit om steeds dieper in contact te komen met je gevoelswereld. Om onverwerkte ervaringen die opgeslagen zitten in het lijf los te laten. Zodat er ruimte ontstaat om dieper in je lijf te zakken. Het ontvangen van lichaamswerk is ook een vorm van preventieve geneeskunde. Het is als een “opfrisbeurt” voor je hele wezen. Het activeert het zelfherstellend vermogen en immuunsysteem van het lichaam. Dit gebeurt niet alleen op fysiek niveau maar ook op emotioneel, psychologisch en spiritueel niveau.

Het op een regelmatige basis ontvangen van lichaamswerk is in mijn beleving  een van  de meest effectieve manieren van genezing en zelfzorg. Ik wil niet zeggen dat het een “wondermiddel” is, maar het helpt om de juiste condities in het lichaam te creëren voor holistische gezondheid, genezing en welzijn.

In the mix

In de loop van de jaren heb ik mij onderstaande technieken eigen gemaakt.
Tijdens een sessie ontstaat er een vloeiende mix van onderstaande vormen.

Mogelijke hulpvragen

R

Burn-out en stress klachten

R

Vermoeidheidsklachten

R

Fysieke (chronische) klachten

R

Contact maken met je lijf

R

Voelen, bevrijden en loslaten van emoties

R

Versterken van je vitaliteit

R

Depressies

R

Angsten en onrust

R

Leren ontspannen

Maak kennis met een unieke diep ontspannende en bewustmakende sessie

Maak kennis met de helende werking van de cannabisplant

Ben je opzoek naar diepe ontspanning. Een diepe reis in jezelf. Verbonden met je lijf luisterend naar wat het jou te vertellen heeft.

Voor aanvang van deze unieke holistic Tui-na bodywork sessie van 120 minuten. Krijg je een bonbon van rauwe chocolade gevuld met een extract van de cannabisplant. Deze bonbon bevat zowel thc als cbd.

Tijdens de sessie gebruiken we een homemade massageolie gemaakt van de cannabisplant met daarin THC en CBD. 

Na de sessie wordt je in een heerlijk warme cocoon gewikkeld en heb je nog ruim schoots de tijd om te chillen in je eigen space.

De sessie wordt afgsloten met wat vers fruit en een heerlijk warme thee.

Review

“Aan het begin van 2015 kwam ik in contact met Vincent. Ik was kort daarvoor betrokken bij een aanrijding en had een hernia in mijn nek en pijn/uitval in mijn schouder en arm. Voor de aanrijding was ik topfit, maar erna had ik dagelijks pijn en uitval in mijn arm waardoor ik mijn ‘werk’ als (kinder)yogadocent tijdelijk niet kon uitvoeren. Vincent gaf aan dat hij verwachtte dat met 6 of 7 behandelingen mijn arm weer goed zou functioneren. En dat was ook zo. Zijn techniek is diepgaand en intens. Direct tot de kern en daardoor heel effectief. Na 7 sessies was ik vrij van pijn in mijn arm en herstelde ook mijn nek. Vincent weet door zijn integere aanraking en uitnodiging van het lichaam hoe hij iemand kan helpen om opgeslagen energie weer te laten stromen. Zijn behandelingen helpen mij om, niet alleen mijn lichaam maar ook mijzelf beter te leren kennen.  ”

Ilona Benzema

Frequently Asked Questions

Hoe lang duurt de sessie?

De holistic Tui-na bodywork sessie duurt 120 minuten. Met nog 2 uur chillen in je eigen space.

Moet ik iets meenemen?

Nee hoor, alles is in de ruimte aanwezig

Wat trek ik aan ?

Voor vrouwen is het belangrijk dat ze een broekje aan hebben waar ze zich veilig en prettig in voelen. Ook een sport BH of topje is aan te raden. 

Voor mannen volstaat een boxershort of short.

Is het verstandig te eten voor de sessie?

Zorg dat je drie uur voor de sessies niets meer hebt gegeten 

Kan ik nog auto rijden na de sessie?

zorg dat je na de sessie wordt opgehaald.Deelnemen aan het verkeer is niet aan te raden