Psychedelic assisted Therapy

Het brengt je naar lagen diep verscholen in je onderbewuste….

Plant medicijnen worden al duizenden jaren door verschillende culturen gebruikt in de holistische geneeskunde en voor spirituele praktijken.

Psychedelic assisted therapy is een vorm van lichaamsgerichte therapie waarbij plant medicijnen gebruikt worden om het therapeutische proces te ondersteunen.

Wanneer plantmedicijnen met de juiste begeleiding en intentie gebruikt worden, geven ze ons toegang tot verborgen delen van onszelf, verkennen ze het onderbewustzijn, en laten ze herinneringen los die vastzitten in onze lichaamsweefsels. Het helpt je trauma’s op te lossen en oude pijn los te laten.

Het maakt het onzichtbare ineens zichtbaar, en het niet voelbare ineens voelbaar. Je neemt objectiever waar en kunt makkelijker bij de kern komen. De antwoorden zitten al in jou, het plant medicijn werpt daar haar licht op, zodat het duidelijker voor je kan worden. 

Als therapeut zal ik je ondersteunen om de helende reis naar binnen veilig te navigeren en ga ik je helpen om jouw magische kind te bevrijden van pijn uit het verleden. Zodat je het in je armen kunt sluiten en samen jullie pad kunt gaan vervolgen.

Transportmiddel naar het diepste van jouw ziel

Psilocybine is de werkzame psychedelische stof  die o.a. voorkomt  in “magische Truffels”. Dit is het transportmiddel wat ik gebruik voor het reizen naar de binnenwerelden van de ziel.

Met behulp van mijn keuken skills combineer ik de psilocybine met B. caapi wat bekend is als het hoofdingrediënt van Ayahuasca, rauwe chocolade en diverse hart openende plantmedicijnen. Deze combinatie resulteert in heerlijke chocolade truffels die je tot je kan nemen onder het genot van een bijpassende ontspannende thee.

 

Psilocybine Truffels

Truffels zijn harde knobbeltjes genaamd ‘sclerotia’ die zich vormen op de mycelium van de paddo’s. Beschouw ze als ondergrondse verlengstukken van de paddenstoel, die hard en compact zijn, en veel minder vocht bevatten dan de stengels en hoeden die je bovengronds ziet.

“Magische” truffels zijn opslagplaatsen voor voeding voor de paddo’s tijdens moeilijke groeiomstandigheden. Ze bevatten dezelfde psychoactieve stoffen die verantwoordelijk zijn voor het opwekken van een psychedelisch effect. Eigenlijk net als “magische” paddenstoelen, maar met een andere potentie dan de stengels en hoeden.

Psilocybine is de werkzame psychedelische stof  die o.a. voorkomt  in “magische Truffels”.

De effecten van een verantwoorde dosering van psilocybine-truffels kunnen verandering van bewustzijn, verhoogde zintuigen, veranderende waarneming, verhoogde focus en versterkte creativiteit bewerkstelligen.

 

Samenwerking met plantmedicijnen

Private retreat for one day

In deze ruim vier uur durende sessie duiken we samen met een verlaagde dosis van het plantenmedicijn de diepte in. We combineren het met lichaamswerk, ademwerk en Compassionate Inquiry tot een bevrijdende, bewustmakende en betoverende sessie.

Lees hier meer info

One day Journey into the depths of your soul

Een begeleide reis met een volledige dosis van het planten medicijn. Deze reis duurt ruim zes uur.

Deze dag is alleen mogelijk tijdens een traject of als we in het verleden intensief hebben samengewerkt.

 

Deep relaxation

Een holistic Tui-na bodywork sessie van 120 minuten. Tijdens de sessie gebruiken we een massageolie van de cannabisplant met daarin THC en CBD. Dit wordt gecombineerd met een bonbon van rauwe chocolade gevuld met een extract van de cannabisplant.

Lees hier meer info

Gratis & vrijblijvend kennismaking gesprek?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken

Telefoon

06-28272038

Adres

VOORTSWEG 204-B
7523CK ENSCHEDE