Private retreat for one day

Plant medicine retreat

Is je interesse gewekt om samen te werken met een psychedelisch plant medicijn? Maar vindt je de stap nog erg spannend?

Dan is deze 1/2 dag geschikt voor jou! Op een laagdrempelige manier ga je werken met plantmedicijnen. Een bonbon van rauwe chocolade met daarin een microdosering caapi, Psilocybine en hart openende plant extracten.

Een dag om diep contact te maken met je lijf en innerlijke wereld.

Hoe ziet de dag eruit?

 

Voordat de daadwerkelijke sessie begint krijg je eerst de tijd om rustig aan te komen in de ruimte. We drinken samen wat lekkers en maken contact om aan elkaar te wennen.

Elke sessie begint met een gesprek  waarin we vertrouwd kunnen raken met elkaar. Hierbij zullen klachten en sommige blokkades duidelijk worden. Ook zullen duidelijke grenzen worden gesteld. Dit is nodig om een veilige ruimte te creëren. Een gevoel van veiligheid is van essentieel belang om diep in je lichaam te voelen, oude en emotionele patronen los te laten, volledig aanwezig te zijn bij jezelf, en nieuwe doorbraken te verwelkomen.

Psilocybine

Na ons gesprek ga ik je begeleiden met behulp van een meditatie om dieper in je lijf aanwezig te raken. Dit zal ook het moment zijn waarin we contact gaan maken met het plantmedicijn en je de dosering mag gaan innemen. De dosering is afhankelijk van je gewicht en ligt tussen een microdosering en een lichte dosis voor een trip. Je blijft de gehele sessie bij bewustzijn.

 

Compassionate Inquiry

Als we in de”sacred space” zijn aangekomen drinken we samen wat lekkers. Tijdens ons gesprek wat daarop volgt wordt wellicht het thema of hulpvraag waar je in je dagelijks leven tegenaan loopt duidelijk. Met behulp van compassionate inquiry  en focusing  gaan we op een liefdevolle manier op onderzoek uit door contact te maken met het lichaam. We lokaliseren waar de sensaties en gevoelens aanwezig zijn in jouw lijf en maken daar verbinding mee. Tijdens dit liefdevolle proces kunnen er negatieve herinneringen of traumatische ervaringen naar de oppervlakte komen. We gaan dit dan samen op een zachte manier verder onderzoeken.

 Breathwork

Vervolgens mag je op een comfortabel futton (japans matras) plaatsnemen en gaan we met behulp van speciaal op jou afgestemde muziek beginnen aan de breathwork sessie.

De hele reis ben ik bij jou aanwezig om je te ondersteunen tijdens dit proces.

Intuïtief lichaamswerk

We vervolgen de dag met een uitgebreide Tui-Na bodywork sessie

De sessie wordt uitgevoerd op een comfortabele massagebank met schone lakens en kussens om het lichaam te ondersteunen tijdens de sessie.

De sfeer is veilig en warm, met subtiele verlichting, frisse aroma’s en heerlijke muziek.

De sessie zal op de blote huid gegeven worden. Trek aan of uit waarbij je jezelf het meest veilig voelt.

Tijdens de sessie zal ik intuitief te werk gaan en voel daarbij in wat jij op dit moment mag ontvangen en transformeren.

Tijdens de sessie wordt je begeleid om op bepaalde manieren te ademen om je lichaam te helpen eventuele emoties en gevoelens los te laten. Wees je ervan bewust dat geluid maken deel kunnen uitmaken van het proces.

Integratie

Na de breathwork sessie wordt je in een warme deken gewikkeld en kan je nog  rustig blijven liggen in je eigen cocoon om de sessie verder te laten integreren.

Eenmaal opgestaan krijgt je een warme drank en vers fruit aangeboden. Tevens wordt de ruimte geboden om je ervaringen te delen en te integreren.

.

Review

“Onlangs een hele bijzondere diepgaande sessie mogen ervaren die ik zal koesteren in m’n hart. De veilige setting die Vincent creëert geeft de ruimte om diep te gaan in helingsprocessen. De combinatie van meditatie, massage, innerlijk werk, psilocybine en ademwerk maakte dat ik een heel bijzondere reis heb mogen ervaren. De lichaamsgerichte benadering geeft ruimte om diep te doorvoelen, los te laten daarna tot ongekende rust te komen. Voelde veel ontroering, dankbaarheid en verbondenheid na afloopt van de sessie. Met mezelf, de natuur, de wereld. Dit is echt een aanrader. Juist in deze tijd, om naar binnen te keren en te verbinden voorbij angsten en verhalen met onze diepere natuur. Dankbaar voor de “healing space” die Vincent op liefdevolle wijze creëert.”

Nelleke Nijhuis

Review

De dag bij Vincent heeft me veel innerlijk inzicht en ruimte gegeven.
Door te beginnen met een massage kon ik goed ontspannen en verzachten in mijn lijf.
Daarna begeleidde Vincent me op een moeiteloze en fijne manier naar mijn innerlijke gevoelswereld. Door de rust, compassie en volle aanwezigheid die Vincent heeft, kon ik me veilig genoeg voelen om mijn angst aan te kijken. Met behulp vanan Compassionate Inquiry, Psilocybine en ademwerk werd duidelijk wat er diep in mijn onderbewuste speelde en was er ruimte om de vastgezette emoties te laten stromen. Het fijne aan de sessie was dat het allemaal als vanzelf leek te gaan, daar waar ik van te voren dacht veel moeite te moeten doen om door mijn weerstand heen te komen. De geborgen bedding maakt dat je je helemaal welkom voelt en er als vanzelf ruimte ontstaat om los te laten. Na afloop heb ik veel innerlijke rust en verbinding gevoeld.

Suzanne

Review

Ik heb de sessie met Vincent als super waardevol en diepgaand ervaren. De rust, de tijd die er is om te mogen voelen en ervaren wat er in mij leeft. Te mogen loslaten van het oude wat me niet meer dient. Mijn schaduw in te mogen gaan en er ook weer uit te komen aan de lichte kant. Het lichaamswerk is een hele fijne voorbereiding op de ademsessie. Ook de Compassion Inquiry sessie voor de ademsessie heeft me veel gebracht. Het mogen zien wat er gebeurde, toen, en er nu liefdevol mee te zijn. De ademsessie voelde krachtig en bevrijdend. Wat een cadeau is dit dat ik aan mijzelf heb gegeven. Dankjewel Vincent voor je begeleiding en prachtige setting die je biedt. Ik kom graag een keer terug voor nog een verdiepende sessie.

René

Deze dag kan ondersteuning bieden bij

R

Aanleggen van nieuwe neurale paden

R

Voelen, bevrijden en loslaten van emoties

R

Dieper contact met jezelf

R

verminderen van depressie

R

stress klachten

R

Vermoeidheid

Private retreat for one day

Informatie

Deze sessie duurt 4 uur, waarbij je daarna nog 2 uur kan blijven chillen in je eigen space

Kosten

De kosten van deze sessie zijn €350,- inclusief btw.

Frequently Asked Questions

kan ik mij voorbereiden op de sessies?

Na het maken van een afspraak ontvang je uitgebreide informatie.

Moet ik iets meenemen?

Nee hoor, alles is in de ruimte aanwezig

Wat trek ik aan ?

Voor de massage is het prettig wat aan te hebben waar je je veilig in voelt. Voor vrouwen is een topje of sport bh aan te raden in combinatie met een kort broekje. Voor mannen volstaat een boxershort of short.

Hoe lang duurt de sessie ?

De sessie duurt 4 uur waarbij je nog 2 uur de ruimte krijgt om te chillen en de sessie te laten bezinken.