Mannen initiatie

4-daagse Initiatie (Inwijding)

Hallo jij daar, man die dit leest. Welkom en wat fijn jou via deze woorden te ontmoeten. Omdat jij dit nu leest is de kans erg groot dat je op dit moment in je leven wordt uitgenodigd tot het nemen van initiatief. En niet zomaar een initiatief, namelijk tot het nemen van een stap die direct leidt naar het ontdekken van wie jij werkelijk bent, wat jouw unieke bestemming is hier op aarde en wat je met deze bestemming creëert.

Het is ook niet onwaarschijnlijk dat deze uitnodiging op je pad is gekomen omdat er vanuit jouw diepste wezen een roep is gehoord die nu wordt beantwoord …

En als je, net als ik, een beetje lijkt op de ‘gemiddelde’ mens dan is dit ook niet de eerste keer dat je wordt uitgenodigd een nieuwe stap te zetten. Elke keer is er wel een reden te bedenken om de roep dieper weg te stoppen zodat je kan blijven doen wat je altijd al hebt gedaan. Om zo in je eigen gecreëerde ‘comfort-zone’ te blijven …

 

Luisteren naar jouw innerlijke stem

Elke keer dat je niet luistert naar jouw innerlijke stem weet je diep van binnen dat dit niet leidt tot jouw essentie en het volledig benutten van jouw unieke kwaliteiten. Kwaliteiten die binnen in jou wachten om tot bloei te komen, geleefd en beleefd willen worden …

En toch is er iets dat maakt dat je vaak die stap niet (voluit) neemt en is daar ‘die angst’ die blokkeert, zo begrijpelijk en het is die angst die roept om gehoord te worden en bevrijdt te worden …

 

In deze 4-daagse Mannen Initiatie word je samen met andere mannen ingewijd in een gemeenschap van en vóór mannen. Door deel te nemen aan deze inwijding zeg jij ‘ja’ tegen het ontdekken van jouw Mens-Zijn als man. En dit is voor elke man uniek en tegelijkertijd kan de essentie daarvan alleen maar ontdekt worden in verbinding met andere mannen, die jou in deze inwijding zijn voorgegaan …

 

4 intensieve dagen

 

Net als bij de oervolkeren van deze aarde volgen wij in 4 intensieve dagen door middel van diverse diepgaande oefeningen/rituelen en ceremonies de stappen om jou dieper dan ooit op jouw unieke zielen-pad te brengen zodat jij nog meer jouw volle potentieel kan gaan leven. En weet … dat je kan gaan ontdekken dat er een hele gemeenschap is die jou daarin ondersteund.

Een tipje van de sluier opgelicht:
Op dag 1 nemen wij afscheid van ‘de wereld van onze moeder’. Hoe goed het misschien lijkt te kloppen/voelen, jouw moeder/een vrouw kan jou niet de essentie van jouw man-zijn leren. Daarvoor moeten we deze ‘moederwereld’ verlaten en achter ons laten.

Op dag 2 gaan we ons werkelijk verbinden met ‘de wereld van onze vader’ van waaruit we stappen zetten om te gaan ontdekken wat ons eigen unieke pad is.

Op dag 3 vallen we samen in ‘broederschap’ waarin we kunnen gaan ervaren dat we allemaal ‘in hetzelfde schuitje zitten’. En dat de reis die we samen maken de benodigde en groeiende kracht geeft. Zodat wij de uitdagingen aangeboden door het leven en die zullen blijven komen aan kunnen blijven gaan doordat we verantwoording nemen voor ons eigen leven en zo blijven groeien tot een krachtiger, liefdevoller en volwassener mens en bovenal door onze eigenheid te gaan leven onze creativiteit kunnen laten stromen. Wat een geschenk!

Op de 4e en laatste dag nemen we de tijd om ons voor te bereiden op onze terugkomst in het leven waar we vandaan kwamen. Maar dat nooit meer hetzelfde kan zijn omdat wij een diepere laag van onszelf hebben ontdekt. Na ons afscheid en het netjes achterlaten van de locatie gaan we ieder ons eigen weg.

Eenmaal ingewijd weet je dat deze mannengemeenschap er altijd voor jou zal zijn. Een plek waar we ons zelf en elkaar in de ogen kunnen kijken en ons zelf in elkaar herkennen. Waar we samen leren en groeien van onze uitdagingen. Waarin we genieten van al het moois van dit leven en van waaruit we samen met de vrouwen een wereld kunnen creëren vanuit liefde en zorg voor elkaar, voor onze kinderen, de aarde en alles wat bewustzijn heeft. Alles dus, we zijn nl. Al(l)Eén …

 

Voel jij de roep?

Voel jij sensaties in je lijf bij het idee dat je dit gaat doen?
Dan weet je dat dit écht ergens over gaat …
Voel je direct een ‘ja’, ik wil hieraan deelnemen en wil meer info? Of voel je een ‘dikke nee’ of de vele mogelijkheden daar tussenin?

 Het kan allemaal! In alle gevallen hebben wij interesse in jou en komen heel graag met jou in contact.

Jou horen betekent voor ons, dat we van elkaar kunnen leren en daar groeien wij allemaal van. In alle gevallen nodigen we je uit om een mailtje (info@vrijmenszijn.nu) te sturen met jouw naam, telefoonnummer en reactie. Wij zullen dan in alle gevallen met jou verbinding maken en de bijpassende actie ondernemen, zodat we van daaruit een volgende stap kunnen zetten.

Data 2023:

soon available

 

Investering:

‘Jouw Gift’

Kijkend naar hoe het leven evolueert dan kan je waarnemen dat ‘een nieuwe generatie’ voortvloeit uit wat ‘vorige generaties’ opgebouwd hebben en achterlaten voor ‘volgende generaties’ …

Dit bewustzijn kan een innerlijk proces op gang brengen, waarin het inzicht geboren kan worden dat de wereld die wordt gecreëerd niet over ons zelf gaat, maar op zijn minst over ons allemaal. Daarmee wordt ook duidelijk dat elke individuele actie invloed heeft op alles om ons heen. Vanuit deze beleving van het leven, voelt het zo zuiver om de ervaring van deze wezenlijke inwijding/initiatie aan te bieden op basis van een gift. Een gift van alle mannen die jou zijn voorgegaan.

Dat betekend dat wanneer jij jouw inwijding voltooid hebt, jij op jouw beurt de gelegenheid hebt om bij te dragen aan de inwijding van de mannen die na jou komen. Zo geeft jouw donatie, voor dat wat jij in ontvangst hebt mogen nemen, een ander de gelegenheid om deze ervaring ook te gaan ontvangen.

Het doet er niet toe of een gift nu groot of klein is, financieel of anderszins is, zolang deze maar gegeven is met de wens om dit anderen ook aan te kunnen bieden: ‘De inwijding die ik heb ondergaan, werd mogelijk gemaakt door de vrijgevigheid van degenen die mij voor zijn gegaan en de waarde van een dergelijke inwijding hebben mogen ervaren. Laat mij nu binnen mijn draagkracht een gift/donatie doen die mijn dankbaarheid reflecteert, zodat andere mannen ook de weldaad van deze inwijding mogen ondervinden.

Zóó